Mindennapok

Hogyan működik az internetes pénzkeresés?

Az internetes pénzkeresés nagyjából egyidős a világhálóval, de igazán a 2000-es évek elején robbant be. Akkor mindenki apró reklámablakokat futtatott a számítógépén, melyben reklámokat jelenített meg. Az ezeket a hirdetéseket szervező cégek aztán szépen lassan eltűntek, és majdnem egy évtizedig nem nagyon volt lehetőség a legális pénzkeresésre.

A 2010-es évektől azonban előtérbe került a tartalomgyártás. Napjainkban emberek milliói keresnek pénzt a szöveges, videós vagy képes tartalmaikkal, és ez minden nappal egyre jobbá válik. A rajongók számára most már előfizetéses tartalmakat is lehet árusítani, melynek egyik zászlóshajója az OnlyFans.com.

Hogyan működik az OnlyFans.com?

Az OnlyFans egyelőre csak angol nyelven érhető el, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy csak angol nyelvű tartalmakat rakhatnánk fel rá. Ha mi a magyar rajongóinkat célozzuk, akkor magyarul is szabadon posztolhatunk.

Az OnlyFans.com felületén beállíthatjuk, hogy a közzétett tartalmainkra a rajongók ingyenesen vagy pénzért iratkozhatnak fel. Ha ingyenesen, akkor ez egy ideális mód arra, hogy rajongókat gyűjtsünk. Amikor pedig már a megfelelő számú követővel rendelkezünk, beállíthatjuk, hogy havi pár dolláros előfizetői díjat kérünk tőlük.

Így lehet összegyűjteni azt a pénzt, amit aztán a megélhetésünkre költünk. Ez az összes amúgy meglepően nagy lehet, nem egyszer fordult elő, hogy egy-egy sztár a regisztrációt követő egy napon belül összeszedett akár 1 millió dollárt. Átlagemberek számára ez hihetetlenül nagy összeg, de nem lehetetlen, hogy magyarként is havi több tízezer- vagy százezer forintot keressünk a saját tartalmainkkal.

Mit lehet posztolni az OnlyFans felületére?

Az hatalmas tévhit, hogy az OnlyFans kizárólag az erotikus tartalmakról szólna. Bármit kitehetünk oda, ha vannak rajongóink. Emiatt akár a sakkról is beszélhetünk a videóinkban, vagy az általunk felépített modellvárosok képeit is posztolhatjuk. Ezt semmi sem tiltja, és ha lesznek olyan rajongók, akik ezekért a tartalmakért pénzt fizetnek, akkor szépen meg is tudunk élni belőle.

Egy biztos, ma már semmi különlegesség nem kell ahhoz, hogy saját fiókunk legyen. Elég egy internetképes okostelefon, melyekkel már tölthetjük is fel a tartalmakat.

Forrás: How to Make a Living on OnlyFans (as a Complete Beginner)?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük