sok mindenre használható egy akciós újság
Mindennapok

Mire használható egy akciós újság?

Az akciós újságok mára már senki postaládájából sem hiányozhatnak, hiszen külön iparág épült ki a terjesztésükre és előállításukra. A digitális média térhódításával azt várnánk, hogy egyre kevesebb anyag érkezik offline módon, ezzel szemben a szórólapok soha nem látott mennyiségben és változatosságban érhetők el.

Ha nem szeretjük a papír ilyen célú felhasználását, akkor kiírhatjuk a postaládánkra, hogy nem kérünk reklámújságot, és ilyenkor ezt tiszteletben is tartják a kihordók. Ehelyett interneten is megnézhetjük az akciós újságokat, hogy melyik üzletben, mit érdemes beszereznünk.

Melyik üzlet ad ki akciós újságot?

Ma már megszámlálhatatlanul sok bolt ad ki akciós újság termékeket, melyeket postai terjesztéssel vagy online módon is közzé tesznek. A legnagyobbak között megtalálható a Lidl akciós újság, a Penny akciós újság, a Spar szórólap, az Interspar reklámújság, a Coop szórólap és még sok más.

A legjobb, ha rendszeresen böngésszük ezeket a kiadványokat, mivel nem csak az akciókról lehet belőlük értesülni, hanem sokszor kuponokat is mellékel hozzá a kiadó üzlet. Ezeket ki is lehet vágni, de gyakran fénymásolással többszörösíteni is lehet, ilyenkor az ismerőseink számára is adhatunk egyet-egyet.

Ha máshol nem jutunk hozzá az akciós újság legújabb kiadásához, akkor fel kell keresni egy üzletet, amelynél rendszerint kiteszik print változatban is. Ha viszont meglátogatjuk a bolt weboldalát, ott lapozható vagy letölthető pdf verzióban is hozzáférni az újdongásokhoz.

S hogy melyik a legkedvezőbb árú üzlet? Ezt szinte nem is lehet eldönteni, mivel mindenki másféle árucikkeket szerez be, és így igencsak változatos lehet a kosár. A legjobb, ha figyelembe vesszük az akciókat, és ha az akciós újságban valami jó dologra bukkanunk, akkor betárazunk belőle.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük