Tech

Miért olyan kedvelt a Bluehost Magyarországon is?

Ha publikálni szeretnénk egy weboldalt, szükségünk lesz egy szolgáltatóra, akinek a segítségével ezt megtehetjük. Ezek a szolgáltatók biztosítanak tárhelyet oldalunknak, különböző kimutatásokat készítenek és más-más egyéb extrákat nyújthatnak.

Ám, ha eljutunk erre a pontra, hogy már csak a megfelelő webtárhely oldalt kell megtalálnunk, könnyen összezavarodhatunk, hogy melyiket is érdemes választani.

A Bluehost előnyei

A Bluehost egyik legnagyobb előnye, hogy több millió weboldalt hosztol, így hatalmas tapasztalattal rendelkezik a szakmában. Ez az amerikai cég igencsak megszorongatja a hasonló kisebb hazai cégeket, de nézzük meg, hogy miért is.

A Magyarországon elérhető Bluehost szolgáltatások igencsak változatosak, így szinte mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen szó kisebb blogokról vagy egy komolyabb cég weboldaláról. A legkisebb csomag már havi néhány dollárért megvásárolható, ami tökéletes, ha egy két egyszerűbb weboldalt szeretnénk a nagyvilág elé tárni.

Ha ez számunkra nem lenne elég és valami komolyabbra vágynánk, eggyel nagyobb csomag megvásárlásával lehetőségünk nyílik saját operációs rendszer használatára, illetve saját kiszolgáló környezetet telepítésére. Amennyiben valami még komolyabbra vágynánk és a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni a weboldalunkból, akkor lehetőségünk van dedikált szervert bérelni, ekkor már egy egész teljes szerver áll a rendelkezésünkre.

A Bluehost előnye abban rejlik, hogy nagy amerikai cég, mondhatni multi háttérrel rendelkezik, amivel a kisebb hazai cégek nem tudják felvenni a versenyt. Az itthoni szolgáltatók spórolás szempontjából sok kisebb apróságot nem tesznek elérhetővé a felhasználók számára, ami igencsak bosszantó lehet. Ezeken felül egy Bluehost előfizetéssel különböző ajándékokat is kapunk a cégtől, többek között ingyenes IP címet, ingyenes SSL tanúsítványt, ingyenes CDN-t, ingyenes automatikus backupot és még sok apróságot. Ezeknek köszönhetően sokkal többet hozhatunk ki a weboldalunkból és szebb eredményeket érhetünk el. A jó tárhely mindig a sikeres online marketing titka.

Ha mind ez nem lenne elég érv a Bluehost mellett, még megemlíthetjük azt is, hogy a megadott időszakon belül pénzvisszafizetési garanciát is kínálnak. Ha esetleg valamilyen okból nem lennénk megelégedve a szolgáltatásukkal, egyetlen kérdés és kínos magyarázkodás nélkül benyújthatjuk igényünket a pénzvisszatérítésre.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük