Facebook belépés
Mindennapok

Facebook belépés

Ez a közösségi média talán először felbukkanó, mára már milliárdok által használt felülete, ahol emberek tudnak mindennapi szinten kommunikálni egymással. 2004 óta elérhető a platform, amelyet Mark Zuckerberg alapított és aki ennek köszönhetően világhírnévre tett szert. Ma már elengedhetetlen része az online marketing mixnek.

A Facebook felületén számos tevékenységet végezhetünk: ismerősöket jelölhetünk, üzeneteket írhatunk és kaphatunk, fájlokat, fotókat, videókat, bejegyzéseket tehetünk közzé, eseményeket tűzhetünk ki, élő közvetítéseket csinálhatunk, tehát globálisan kommunikálhatunk rajta, a világ majdnem minden szegletével.

Többek között azért is rendelkezik az oldal ekkora felhasználó-táborral, mert a Facebook belépés kifejezetten könnyen kezelhető, mind asztali számítógépen, mind más elektronikai eszközökön. A Facebook regisztráció során csak pár négyzetet kell kitöltenünk és máris kész a fiókunk! Vezetéknevünk, keresztnevünk, e-mail címünk, jelszavunk, születési dátumunk és nemünk megadása és az ezeket követő hitelesítő kód beírása után – konkrétan – kinyílik előttünk a világ.

A Facebook belépés után

A Facebook belépés után Alakíthatjuk a profilunkat, beállíthatunk profilképet, borítóképet, munkahelyet, megadhatjuk, hogy miket kedvelünk, különböző kategóriákban és még sok egyéb lehetőséget ad az oldal, amelyek segítségével teljesebb képet alkothatunk magunkról az online térben is. Kereshetünk ismerősöket, vagy épp új barátokra lelhetünk mások által. Történetet is létrehozhatunk, amelyet 24 óráig láthatnak azok, akikkel meg akarjuk osztani.

Kommentelhetünk, posztolhatunk, igazából mindennel kapcsolatban kifejezhetjük a véleményünket nyilvánosan, vagy épp egy zárt csoportban, hiszen csoportok létrehozására is lehetőség van. Vannak nyílt, de zárt, kisebb csoportok is, amelyeket ismerősökkel, munkatársakkal, edzőtársakkal vagy bárki mással együtt létrehozhatunk.

A facebook-hoz bárhonnan hozzáférhetünk csupán jó internetkapcsolatra van szükségünk. Applikáció formában is megtalálható, vagy online, de mindkét esetben csupán annyi a dolgunk, hogy megadjuk az e-mail címünket vagy a telefonszámunkat (attól függően, hogy a regisztrációnál vagy később mit állítottunk be), majd a jelszavunkat és már bent is vagyunk!

A Facebook belépés itt elérhető: Facebook bejelentkezési oldala

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük