Mindennapok

Az ikrek övbe tartozó nők és férfiak tényleg kemény diónak számítanak

Az ikrek eleme a változékony és mozgékony levegő, bolygójuk pedig a nyughatatlan Merkúr, ami társasági képességgel, ügyességgel és szellemi élénkséggel ruházza fel a jegy képviselőit. Általában ritka, hogy teljesen boldogok és elégedettek az életükkel, ambícióik és végtelen ötleteik viszik előre őket – csak a mozgásban és az új távlatok keresésében érzik jól magukat.

Ha te is ebbe a csillagjegybe tartozol, meglepő dolgokkal találkozhatsz az alábbiakban.

Mit kell tudni az Ikrek öv alá tartozó férfiakról?

Az ikrek férfi forradalmár, harcol az unalmasság és a kiszámíthatóság ellen. Szereti a nem szabványos mozdulatokat, a váratlan megoldásokat, a fantasztikus meglepetéseket és a nagy érzelmeket. Az ikrek napi horoszkóp rendszerint pont ilyen felütéssel szokott kezdődni, mielőtt rátér a lényegi részekre.

A meglepetés, a sokszínűség és az átfogó önfejlesztés képessége is a tipikus ikrek férfi szívének kulcsa. Az ilyen ember mindennél jobban szereti a kétértelmű szituációkat, az intellektuális vitákat, az egyenetlen és nehéz kapcsolatokat. Az a nő, aki nem képes az érdekfeszítő flörtölésre, földhözragadt és konfliktusmentes, nem érdekli őt. 

Az ikrek férfiak között sok tipikus Don Juan van, akik érdeklődnek a különböző nőkkel való kommunikáció, ismerkedés és válogatás iránt, minden alkalommal valami újjal bővítve tapasztalatukat. Az ide tartozó férfiak elsősorban az eszüket és a humorérzéküket értékelik a nőkben, ezért viszonylag nehéz nekik megfelelni.

Az ikrek férfiaknak szóló horoszkóp rendszeresen ad párkapcsolati javaslatot, de a legtöbbször ezt pont azok nem tartják be, akiknek készült.

Milyenek az Ikrek csillagjegyű nők?

Az ikrek nők imádják a rejtélyt, a találós kérdéseket. Ugyanakkor nem húzódnak önmaguk árnyékába, társadalmilag aktívak.

Imádják a kísérletezést, és megkockáztatják, hogy őrülten beleszeressenek valakibe, aki komolyan tud hódítani és meglepetést okozni – de nem kedvelik az impulzív és primitív udvarlást, hanem a kecses hódolást részesítik előnyben. Ha megnézünk egy ikrek nőknek készült horoszkópot, annak jó részét biztosan a kapcsolatkereséssel összefüggő tartalom teszi ki.

A szabadság és függetlenség nyomatékos vágya néha megakadályozza az ide tartozó nőknek, hogy harmonikus kapcsolatokat építsenek ki, hiszen számukra csak a párkapcsolat és a lelki-szellemi rokonság lesz elfogadható lehetőség. Legfőbb gyengéjük a változás iránti szenvedély, ezért csak a szabadságot szerető természetek tudnak kijönni egy ikrek nővel.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük