Tech

Mire érdemes figyelni a Freemail fiókba való belépésnél

A Freemail egy regisztrációhoz kötött magyar, ingyenes e-mailrendszer. 1997-ben alapították és megjelenése óta folyamatosan fejlődik és növekszik a felhasználók száma.

A Freemail levelezőrendszer felhasználóbarát felülettel rendelkezik, a regisztráció gyors és költségmentes.

A Freemail belépés gyorsabban megtörténik, mint gondolná

A Freemail belépés gyorsabban történik, mint azt gondolná. Nem kell a reCaptcha – automatikus teszttel vesztegetni az időt, csak meg kell adni a felhasználónevet és a helyes jelszót, majd a belépés gombra kattintani.

Ha még nem rendelkezünk felhasználófiókkal akkor szükséges lesz regisztrálni. Szerencsére ez sem igényel sok időt. Néhány személyes adatot kell megadni, ekkor választjuk ki a számunkra megfelelő e-mail címet is. Ha minden elfogadásra került, akkor már mehet is a Freemail belépés.

A Freemail weboldalán van arra lehetőség, hogy a felhasználónév és jelszó mentésre kerüljön, és az oldal megnyitásánál azonnal az adott e-mail fiók levelei jelennek meg. Ez egy nagyon hasznos funkció, azonban fontos, hogy milyen eszközön kerülnek mentésre a fiók adatai. Egy megosztott számítógépen soha nem javasolt elmenteni a fiók adatait, mivel így illetéktelen személyek juthatnak hozzá személyes levelekhez. Csak a saját eszközön alkalmazzuk ezt a funkciót.

Amennyiben a Freemail belépés nem a saját telefonon vagy laptopon történik, mindig győződjünk meg arról, hogy kijelentkezünk a fiókból! Ezzel megakadályozzuk azt, hogy másnak hozzáférése legyen az e-mail fiókon belül lévő adatokhoz.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük