a bunk bed with striped linen behind bars
Mindennapok

4 év börtönt kapott az embercsempész

4 év börtönre ítélték azt a 41 éves román embercsempészt, aki súlyosan bántalmazott egy 57 éves bolgár nőt is. A férfi 2017 óta használta ki a nőt, akin keresztül komoly pénzeket tett zsebre.

A román bűnöző 2017-ben azzal csábította el a bolgár áldozatát, hogy jobb élet reményével kecsegtette, illetve jól fizető munkát ajánlott neki. Ebből persze semmi sem lett, sőt, később a férfi agresszívvá is vált. 2018-ban a földre nyomta a nőt, és az egyik szemébe hipót löttyintett, majd 30000 euró biztosítási díjat zsebelt be.

Hetekkel később újabb 25000 euró ütötte a markát 3 biztosító társaságtól, amikor levágta a nő egyik ujját, és azt állította, hogy munkahelyi baleset történt. Az áldozat végül egy centet sem látott a kifizetett összegekből.

A gyanúsított mindent tagadott

A román férfi végig tagadott mindent a bíróságon, és azt állította, hogy csak segíteni akart az áldozatnak pénzt keresni. A hipós incidensre azt mondta, hogy a nő takarítónőként dolgozott, és ott csöppent a szemébe a maró anyag, míg az ujját kertészkedés közben veszítette el.

A bíróság nem hitt az ilyenféle véletlenek sorozatos egybeesésében, főleg úgy, hogy a kártérítési pénzeket a férfi tette el. A román elkövetőt 4 évre ítélték, a kedvezményes szabadulás lehetősége nélkül.

Ausztriában minden évben számos eset jut el a bírósági szakaszba, amikor a hamis ígéretekkel az országba csábított nőket bántalmaznak az embercsempészek. Az osztrák hatóságok felvilágosító kampányokkal és széles körű razziákkal próbálják megfékezni a szervezett bűnözői köröket.

Forrás: Sex Vienna

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük