Mindennapok

Jól jönnek az Aldi akciók is

Az akcióvadászat tovább folytatódik egy újabb hét kezdetével, ajánlatos megnézni a Aldi akciós újság ajánlatait is, hiszen számos kategóriában találhatunk kedvezményeket.

Ne felejtsük el, hogy a reklámújság csütörtöktől szerdáig érvényes, így fennáll az esélye, ha egyes termékek kifogynak időközben, és nem biztos, hogy újabb darabokkal egészítik ki őket.

Hogyan használjuk ki az Aldi akciós újság ajánlatait?

Első lépés, az Aldi akciós újságok átlapozása, TV-és vagy internetes reklámok követése, vagy egyéb szórólapos, hirdetős cikkek beszerzése. Nagy valószínűséggel kapunk olyan akciót, amely számunkra is kedvező, nemcsak a termék, hanem az árleszállítás szempontjából is.

A választék igen bő, mivel gyümölcs-zöldség, háztartási cikkek, tisztítószerek, kozmetikumok, de hús, pék és tejtermékek is gyakran részesülnek 10 vagy akár 30%-os kedvezményben is.

Ha az Aldiban vagyunk, figyelmesen nézzük meg az árat jelző címkéket, fel van-e tüntetve az akció? Ténylegesen az a kedvezmény érvényes és nem egyéb típusú terméknél vagy különböző áron? Hány darabot, milyen mennyiséget vehetünk akciós áron, és megvásárolhatjuk az adott mennyiséget egy számlára?

Az akciós újságok legkönnyebben online formátumban nézhetők át, mert mindig kéznél vannak –hazafele utazva a metrón is átlapozhatók, minden akciót egy helyen megtalálunk, és akár extra termékhasználati vagy árucikkel kapcsolatos információkat is hamar megtudhatunk. Ez alól az Aldi akciós újság sem kivétel, és olyan weboldalakon is megtalálhatók, mint például az AkciosUjsag.net, mely az Aldi mellett több, mint 20 másik üzlet akcióit is nyomon követi.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük