Mindennapok

Hódítanak a szögletes karórák

Már Gombóc Artúr is megmondta, hogy nemcsak a kerek, hanem a szögletes is nagyon vonzó! S bár ő történetesen nem a karórákról, hanem a csokoládékról beszélt ez a lényegen mit sem változtat. Kár lenne a csuklóra szabott választásokat egy kis vagy nagy, ám határozottan kerek „skatulyába” zárni, ugyanis a megszokott formákon túl is van élet. Mégpedig nem is akármilyen! Kétségtelenül megismerésre és hordásra méltó!

Miért annyira ellenállhatatlan a szögletes óratok?

Igazából elegendő csak ránézni. Az orazona.hu oldalon számtalan szemeket gyönyörködtető modell áll sorban a figyelemért és a jól megérdemelt elismerésért. A szögletes alakú tokok kedveltségét több tényező is adja. Egyrészt letisztultságuk vitathatatlan. Aztán az eleganciájuk sem megkérdőjelezhető, mindeközben távol állnak mindentől, ami sablonos vagy unalmas. Nem véletlen, hogy egy testhez illő választás az öltözet meghatározó részévé válhat.

Sokan tévesen azt gondolják, hogy ez az a forma, ami inkább nőies. Korántsem! Egy nagyobb méretű karóra eleve markáns, domináns megjelenést biztosít, hát ha még ehhez a szögletesség vonzereje is társul, akkor minden adott a férfias kisugárzáshoz.

A bizonyítékok gyakorlatilag napestig sorolhatóak, de íme a három mindenképpen dobogós példa. A Megir elegáns kronográf férfi karóra első pillantásra is olyan férfias kellemet sugároz, ami szavakkal aligha körülírható. Ellenben teljes megelégedéssel hordható! Akárcsak a Benyar exkluzív fekete bőrszíjas kronográf férfi karóra, ami elüt mindentől, ami megszokott vagy sablonos, és ami új szintre emeli az exkluzivitás fogalmát. Végül, de még véletlenül sem utolsó sorban a Megir markáns ezüst színű férfi karóra felteszi az i-re a pontot. Mindazoknak tökéletes, akik szeretik az erőteljes kontúrokat, és stílusjegyeket.

Akkor a szögletes nem a nők terepe?

Ezt nem állítottuk! A hölgyeknek is ideális választás a szögletes forma, ellenben a keskeny tokozás az, ami igazán nőies bájt biztosít. Az már részletkérdés, hogy arany, ezüst vagy kövekkel ékesített a befutó, hiszen bármelyik lehetséges! Ahogy azt a Shengke elragadó köves női karóra is bizonyítja, akárcsak a Shengke elegáns szögletes fehér bőrszíjas női karóra vagy történetesen a Hannah Martin bájos rosé gold színű női karóra.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük