Vodafone belépés
Mindennapok

Vodafone belépés

Egyre több cég jelenik meg hazánkban, akik mobilszolgáltatóként működnek, közülük az egyik legismertebb a Vodafone. A cég angol központtal rendelkezik, itthon Vodafone Magyarország néven üzemel és már teljes otthoncsomagot, azaz tévé, internet, vezetékes és mobil szolgáltatást is nyújtanak.

Ha online szeretnénk ügyeinket intézni, illetve egyéb szolgáltatásokat igénybe venni és tájékozódni, keressük fel a Vodafone belépés weboldalát és lépjünk be. Ehhez a My Vodafone funkciót kell használni és meg kell adnunk a telefonszámunkat (a 06, vagy a +36 előjel nélkül) és a belépésre kattintanunk.

Vodafone regisztráció

Ha esetleg még nincs fiókunk, bármikor regisztrálhatunk magunknak egyet. A regisztrációhoz szintén meg kell adnunk telefonszámunkat, illetve az ügyfélbiztonsági kódunkat, ami egy legalább négy jegyből álló számsor.

Ezt a számsort a szerződés megkötésekor kellett megadnunk. Ha erre nem emlékszünk és nem is írtuk fel sehova, az aláírt szerződésen megtaláljuk. Ha így sem tudjuk, hogy mi az ügyfélbiztonsági kódunk, személyi azonosítószámmal, vagy jogosítványszámmal végig vihetjük a regisztrációt.

A regisztrációhoz továbbá szükségünk lesz egy jelszóra, aminek meg kell felelni a Vodafone jelszóalkotási feltételeinek. Alapfeltétel, hogy a jelszónak minimum nyolc karakterből kell állnia, ám javasolják továbbá, hogy tartalmazzon kis- és nagybetűt, illetve számjegyet is. Ha a regisztrálás közben bármelyik lépésnél elakadunk, a My Vodafone ügyfélszolgálatához nyugodtan fordulhatunk, mid Facebookon, Instagramon, Telefonon és emailben egyaránt.

MyVodafone belépés

Ha már rendelkezünk My Vodafone fiókkal és szeretnénk belépni, lehetőségünk van automatikus beléptetésre. Ehhez szükségünk lesz a Vodafone Netinfo alkalmazásra. Az alkalmazás használata közben a rendszer észleli, hogy vodafonos eszközről internetezünk, így automatikusan beléptet, azaz bejelentkezésnél rögtön átirányít minket a főoldalra. Ha a belépéssel, vagy a regisztrációval bármi gond adódik, az ügyfélszolgálaton kívül a legközelebbi Vodafone üzletet is felkereshetjük egy kis útbaigazításért.

A My Vodafone oldalon rengeteg hasznos információt tudhatunk meg a különböző szolgáltatás csomagokról, az ajánlatokról, akciókról és hasonlókról. Érdemes időnként rápillantani, nehogy lemaradjunk valamilyen kedvezményről.

A Vodafone-hoz hasonlóan a legtöbb szolgáltató rendelkezik hasonló online felülettel, ami mindannyiunk életét nagyban megkönnyíti. A My Vodafone itt érhető el.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük