Mindennapok

Íme a praktikus használati tárgy, amit a család minden tagja imádni fog

Manapság teljesen természetes, hogy a gyerekek kulacsot visznek magukkal és ennek több előnye is van. Szerencsére kapható már olyan strapabíró kulacs gyerekeknek, amely törhetetlen, nem oldódik ki belőle veszélyes anyag, füllel vagy kivehető szívószállal rendelkezik, könnyen tisztítható és hosszú órákon keresztül megfelelő hőmérsékleten tartja a beletöltött italt. 

Ilyen az igazán jó kulacs gyerekeknek:

Környezetbarát: a legkisebbeket általában babavízzel, gyümölcslével kínálják meg a szülők a játszótéren vagy egy babakocsis séta alkalmával. Rengeteg féle kis kiszerelésű ital kapható erre a célra, de ha elfogy a palackból vagy a dobozból az innivaló, a csomagolás repül a kukába. Ez már rövid idő alatt is igen nagy mennyiségű hulladékot jelenthet. 

Egyre több szülő látja meg a lehetőséget abban, hogy otthoni (szűrt) vizet visz magával egy kulacsban a kültéri programok alkalmával, amely nem igényel nagy erőfeszítést és jóval kisebb terhet jelent a környezet számára.

A kívánt hőmérsékleten tartja az italt: a gyerekek sem szeretnek a forrón nyári napokon langyos vizet inni a szabadban, a téli hidegben pedig nulla fokra hűlt teával töltekezni. Legyen az hideg limonádé vagy meleg tea, a gyerek termosz órákon keresztül ideális hőmérsékleten tartja az italt. Az utazó pohár is egy termosz, amelynek füle van, tökéletesen zárható és bárhová magukkal vihetik a gyerekek és a felnőttek.

Könnyen tisztítható: a gyerekek kulacsát egyik nap vízzel, másik nap teával, harmadik nap szörppel vagy gyümölcslével töltik meg a szülők, így rendszeresen tisztítani kell. A mosogatógépben mosható vagy a megfelelően széles szájjal készült, mosogató kefével is tisztítható termoszokat gyerekjáték tisztán tartani. 

Törhetetlen: nagy odafigyelés mellett is előfordulhat, hogy a kulacs leesik vagy hozzá ütődik valamihez, ami miatt megreped. Ha szivárogni kezd, akkor nem használhatjuk többé, ezért érdemes befektetni egy törhetetlen kulacsba, ami biztonságosan használható extrém körülmények között is.

Mindent összevetve a legkisebbtől kezdve az iskolás gyereken át a felnőttekig, mindenki számára észszerű döntés beszerezni egy megbízható, jó minőségű, hőtartó kulacsot. Ezeket bármikor, bárhová magukkal vihetik a családtagok, ráadásul hideg és meleg italok tárolására is tökéletesek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük