Egészség,  Mindennapok

Hogyan működnek az ásvány karkötők?

Talán nem meglepő, hogy a gyógyító ásványokat, köveket már az ókori Egyiptomban használták, a keleti gyógyításban és kultúrában pedig szintén régóta fennálló hagyománya van. Nem csak a gyógynövényeket állították az egészség megőrzésének és helyreállításának szolgálatába, hanem a köveket, gyógyító kristályokat is.

Hogyan működnek ezek az ásványok?

Bizonyára emlékszünk még az általános iskolában tanultakra kémiából, már ami az elektronokat illeti. Mint minden testnek, úgy az emberi testnek és a köveknek is van rezgési energiájuk, melyek hatással vannak egymásra. Amikor a kövek rezgési energiája bekerül a mi szervezetünk auráján belül, akkor a két rezgés kölcsönhatással lesz egymásra.

Nem csak a szervezetünk vannak rezgései, de minden egyes szervünknek is más-más a rezgése, emiatt más szervi problémákra, más-más kőre, ásvány típusra van szükségünk. A kő mintegy finoman visszahangolja a szervet az eredeti, egészséges állapotra. Úgy kell ezt elképzelni, mint amikor a zongora elhangolódik, és mi újra felhangoljuk.

ásvány karkötő, forrás: azurit.hu

A spirituális tanok szerint az ásványok a lélekre és a tudatosságra vannak pozitív hatással, de ezek a kövek az orvosi kezelést nem helyettesítik, tehát mindenképpen forduljunk szakorvoshoz komoly betegség esetén. Azonban megtámogathatjuk a kezeléseket ezekkel a kövekkel, de arra vigyáznunk kell, hogy nem mindegy, hogy ezek az ásványok milyen tisztaságúak.

Mire való az ásvány karkötő?

Az ásványokkal sokféleképpen lehet gyógyítani, ennek egyik formája, hogy karkötőként hordjuk őket. Ha szükségünk van a gyógyító erejükre, és ugyanakkor szeretjük az ékszereket is, kézenfekvő a gondolat, hogy ásvány karkötő formájában hordjuk.

Így mindig a közelünkben van, akkor is kifejtheti gyógyító hatását, ha épp alszunk. Vigyázni kell azonban, hogy ne vegyünk magunkra túl sok követ, és túl sok fajtát. Nem mindegyik rezgése illik egymáshoz, esetleg már sok lesz a szervezetünknek, ezért ilyenkor nyomást érezhetünk akár a fejünkön.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük