Tech

Profi weboldal készítés garanciával

Az online vállalkozások korát éljük, legyen szó szolgáltatásról vagy termékek kereskedelméről, például webshop keretein belül. Azonban nagyon fontos, hogy megkönnyítve az ügyfelek és saját munkánkat megfelelő megoldásban gondolkodjunk.

Nem mindegy, hogy leendő ügyfeleink mivel azonosítanak minket

Ha ügyfeleink első lépésben csak online találkoznak velünk, akkor a külcsín nagyon meghatározó lehet. A letisztult, egységes arculat alapvető fontosságú. Senki sem szeret olyan cégtől vásárolni, aki „tatyi” hatást kelt. Ez ugyanis rombolja a bizalmat.

Éppen ezért nem elég jónak lenni, annak is kell látszanunk, ezzel megtisztelve a leendő ügyfeleket. Ráadásul manapság egy profi weboldal készítés alapján felépített weblap vagy webshop már nem elérhetetlen.

A weblapnak, webshopnak is megfelelően kell működ a motorháztető alatt

A kinézeten kívül a másik fontos tényező, hogy maga a motor is megfelelően működjön. Ugyanis elveszíthetjük az ügyfelet, ha a weblap túl lassú, nem megfelelően működik és még az is elképzelhető, hogy ezt nyilvánosan is jelzik az emberek a világhálón.

Ha például WordPress honlapban gondolkodunk – ami saját igények alapján tovább fejleszthető és előszeretettel használja a Fehér Ház, Harvard Egyetem is többek között -, akkor fontos, hogy eldöntsük, hogy egyedi grafikai tervek alapján építjük fel a honlapot, vagy előre elkészített grafikai sablonokat használunk fel.

A grafikai sablonok előre elkészített megjelenést biztosítanak, ami átrendezhető., módosítható. Ezáltal időt és pénzt spórolhatunk meg és ezeket profi webdesignerek készítették el. Szinte bármit kihozhatunk belőlük, egységes arculatot jelenítve meg stb.

Azonban a „sablongyártó” cég által elkészített grafikai sablonnak ne csak a kinézetére legyünk figyelmesek. Fontos, hogy az adott cég – aki a sablont elkészítette -, lehetőleg holnap is működjön mert, ha nem készít frissítéseket hozzá a jövőben, akkor idővel elképzelhető, hogy az egész honlapot újra kell csinálnunk.

Emellett az sem mindegy, hogy milyen page builder rendszert, illetve szerkesztőt használ a sablon. Megfelelően működik, milyen gyorsan töltődik be az oldal, elérhető a support és segítőkészek  és így tovább?

Elég, ha tudjuk, hogy mit szeretnénk pontosan

A legjobb, ha egy harcedzett szakemberre, webfejlesztőre, WordPress zakértőre bízzuk a dolgot miután elmondtuk neki, hogy mit szeretnénk pontosan. Ez már az ő dolga, hogy azt a számunkra legelőnyösebben létrehozza azon az áron, ami még belefér a büdzsénkbe.

Elképzelhető, hogy nem látjuk át, hogy milyen lehetőségeink vannak, mi közül lehet választani, így szükségünk van tanácsadásra. Általában ingyenes konzultációt biztosít több szolgáltató, melyre a WordPress-re specializálódott WeblapSuszternél is van jelenleg lehetőség. Sok sikert a megvalósításhoz!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük