Mindennapok

Nem hiába keresett állandóan a selfie automata

Bár még messze az év vége, de egy jó buli szervezését nem érdemes a végére hagyni, sokkal jobb korábban elkezdeni az egyeztetéseket annak érdekében, hogy az évértékelő céges csapatépítő tréning jól sikerüljön.

Ott lehetőséget kapunk arra, hogy a kollégákkal, meghívottakkal beszélgethessünk egyet, ápoljuk a jó kapcsolatokat, épüljön a csapat, ismerjük meg egymást.

Fergeteges szórakozás a selfi automata

A jó hangulatot megalapozhatjuk azzal, ha igénybe vesszük az elmúlt évek nagy slágerét, a selfiebox-ot. Remek szórakozást nyújt mindenki számára a selfie automata, ami megörökíti például a munkatársak koccintását. Az egész éves komoly és kimerítő munka után jót szórakozhatunk a vicces kiegészítőkkel készített portrékon, csoportképeken.

A szelfigép segítségével bármiféle fotózási ismeret nélkül professzionális képeket készíthetünk. A képeket azonnal fel is tölthetjük a cég oldalára, de pár másodperc alatt papír alapon is kézbe foghatjuk. Akár hagyományt is teremthetünk azzal, hogy egy albumba ragasztjuk őket, vicces szövegeket írva mellé.

Hogyan válasszunk jó szelfi automatát

Nagyon sok szolgáltató van, ahonnan selfiegépet bérelhetünk. A céges buli megszervezése sokrétű feladatból áll, a szelfigép bérlése ennek csak kis szelete. Olyan helyről béreljük, akikkel gyorsan, könnyen tudunk kapcsolatot teremteni, árajánlatot kapni, és figyeljünk arra, hogy ez az árajánlat mennyire személyre szabott, hogyan tudják figyelembe venni az egyedi igényeket.

A selfie gép segítségével arra is lehetőséget kapunk, hogy különféle digitális képkeretet állítsunk be, amit egy mozdulattal meg is tudunk változtatni. Sőt, egy logót is kérhetük, ami majd mindegyik képre rákerül, ezzel is erősíthetjük az összetartozást, és ugyanakkor reklámozhatjuk is a céget. Tehát bérlés előtt tisztázni kell, hogy mi tartozik bele az árba, esetleg mik azok a szolgáltatások, melyekért külön kell fizetni. Az sem mindegy, hogy egyedi dizájnt készítenek-e, vagy csak a sablonokból válogathatunk.

Egyes szolgáltatók plusz díjazást kérnek a szelfi falért és az egyéb kiegészítőkért, mint például a szakál, bajusz és társai.

Mindenképp nézzük meg előzetesen magát a gépet is, mert fontos, hogy milyen berendezést fognak a vendégek használni az este során.

Olyan selfie box bérbeadótól rendeljünk, aki minőségi terméket ad bérbe, rugalmas és segítőkész.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük